Tarkemmin sanoen pari kaveria, jotka näimme Fuengirolan eläintarhassa.
Ensimmäisenä entinen ujo oranki, joka saatuaan kavereita, ei enää olekaan ujo, vaan mustasukkainen toisten saamasta huomiosta =) Kun napsimme kuvia muista kahdesta orangista, harmistui tämä suurin ja vaihtoi paikkaansa..toisten eteen =D196127.jpg

Tämä gorilla taasen mökötti koko sen ajan kuin olimme tarhassa. Ensimmäisellä kerralla herra Ernst makoili kyljellään pleksin takana, selkä yleisöä päin. Hetken katseltuamme hän sentään nousi kunnolla istumaan, muttei kuitenkaan kääntynyt. Kiersimme muun tarhan ja palasimme ihailemaan gorillaa, jolloin hän oli hieman kääntynyt sivuittain ja saatoimme nähdä murjottavan alahuulen =) Alahuuli hänellä ilmeisesti on hieman törröttävä, mutta saattoi myös johtua "perheongelmista". Aitauksessa oli ilmeisesti tämän lisäksi vielä kaksi naarasta, mutta heitä ei missään näkynyt, joten epäilemme tyttöjen olleen huonolla päällä ja pahoittaneen Ernstinkin mielen..
196123.jpg

Eläintarha oli kyllä upea paikka, kaikilla eläimillä oli niin ihanat aitaukset että olisi itsekin voinut sinne muuttaa asumaan =) Hauskinta koko tarhassa oli se, että se sijaitsi keskellä kaupunkia! Simpanssiaitauksen vieressä näkyi olevan kerrostalo, parvekkeetkin vielä tarhaan päin =) Silti ei minkäänlaista kaupungin melua kuulunut tarhaan, selvästi on nähty vaivaa suunnittelussa!