On nyt mennyt vähän hiljaiselolla täällä blogin puolella, mutta muuten on tullut kyllä tehtyä vähän kaikenlaista. Välipäivät meni omituisissa fiiliksissä, koko ajan tuntui jokin ärsyttävän enkä oikein tiennyt että miksi. Kotielämä on juuri niin mukavaa kuin voi olla, mies on aina yhtä ihana, mutta mua ärsyttää silti. Loppuviikosta sen sitten tajusin: oli ikävä töihin.

Ei sillä, että mä olisin jotenkin työnarkomaani, mutta se kotona istuminen ilman mitään järkevää tekemistä (siivoushan harvemmin on mitenkään mieltäylentävää, ainakaan lomapäivinä..) oli raastavaa! Tähän astisen elämäni olen ollut erittäin tyytyväinen tv:n seuraan, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että ehkä sen olisi aika mennä..ainakin antaa tilaa muille harrastuksille! Todella typerää katsoa ohjelmaa, joka ei kiinnosta, vain siksi ettei ole parempaakaan tekemistä. Valitettavasti vain niitä ohjelmia, jotka todella kiinnostaa, on yllättävän paljon, siksi en ainakaan vielä pysty luopumaan kokonaan tv:stä. Sitä paitsi, neuleiden tekeminen käy nopsasti tv:n ääressä  =). No, nyt meni vähän tämä aihe hukkaan, eli: koska nykyinen työni tuntuu mielenkiintoiselta ja pidän työtovereistani, tahdon tehdä töitä. Needless to say: työsuhde on kestänyt vajaan kuukauden, joten vielä se maistuu =)

Hankin myös uuden puhelimen tässä välissä, siinä mielessä se ainakin on hyvä, että sain siirrettyä sillä otetun kuvan tänne:

329292.jpg

Pupuakin kiinnosti uusi puhelin =)