Vierailija: ei sentään meille ole perheenlisäystä tulossa =)  Kaikkein pitkäaikaisin ystäväni saa tosiaan kesäkuussa vauvan. Paljon on tullut mietittyä meidän polkujemme eroamista, meille ei lasten hankinta taida olla vielä vähään aikaan aiheellista, kun taas heille se on.. Minähän vaihdoin opiskelupaikkakuntaa peruskoulun jälkeen, jolloin emme enää viettäneet niin paljon aikaa yhdessä kuin tähän asti. Melko erilaiset mutkat on ollut matkoissa tähän päivään, mutta nyt haluaisin taas kulkea samaa tai edes viereistä tietä =) Ehdottomasti tämä ihminen on niin tärkeä että haluan nähdä enemmän, ja kohta asutaan taas vähän lähempänä toisiamme!

Toinen mielessäni tänään pyörinyt asia on minun ja Miehen välinen kommunikointi. Miten joskus ei jaksaisi kuunnella samoja juttuja ja joskus tuntuu ettei ne jutut vanhene koskaan, aina ovat yhtä hauskoja =) Tilanteen kartoituksen tuloksena näyttää siltä, että jos katson telkkaria samalla kun hän näitä juttuja kertoo, ne ärsyttävät. Tämä on todella ärsyttävää siksi, että hävettää myöntää tv:n menevän keskustelun edelle! Toisaalta tiedän sen johtuvan tarpeestani tietää tarinoiden päätös, ärsyttää jos sarjan pointti menee ohi toisen puhetarpeen vuoksi.. En siis pysty keskittymään kuin yhteen tarinaan kerrallaan. Illalla taas, kun makoillaan sängyssä, on kiva kuunnella ja jutella. Valitettavasti sängyssä alkaa kaikkein voimakkain perinnöllinen geenini vaikuttamaan, enkä pysy hereillä..:P Unenlahjoista välillä tuleekin piruiltua, Mies kun usein valvoo pitkään (ilmeisesti tunti ei ole edes pitkä aika ?), kun taas itse kuvittelen kärsiväni unettomuudesta jos en alta kymmenen minuutin nukahda =) Kai se on jonkinlainen taito, tällä viikolla olen meinaan nukkunut myös linja-autossa. Kahtena perättäisenä työpäivänä nukuin ihan tarkoituksella linikassa, tänään kun halusin olla hereillä, se ei meinannut enää onnistua! Hyvin äkkiä aivot tajusivat että hei, tässähän on hyvä hetki nukkua!

Lopuksi vielä loistava linkki: Craft -tv. Tuolta sivuilta löytyy englanninkielellä puhuttuja filminpätkiä, joissa tehdään erilaisia skräppäys-aiheisia askarteluja. Kun klikkaat archive-nappulaa ylärivissä, saat listan kaikista aiemmista jaksoista. Esimerkiksi "The Maze Book" -jaksossa näytetään hauska tapa taitella neliön mallisesta paperista kirja, tankeroenglannillakin uskoisin sujuvan tuon katselu. Monessa muussa kylläkin puhutaan paljon erilaisista tuotteista, joiden nimiä en itsekään ymmärtänyt, mutta katseleminen on sitli helppoa ja ideoita kyllä saa!