Aina välillä =) Eilen iski ihan hyvä inspiraatio, kun päästin äipän välillä omille asioille ja pidin putiikkia pystyssä. Äippä oli hankkinut uusia lankoja ja nappasin yhden kerän testimielessä mukaan. Tämmöinen syntyi eilen illalla:
256956.jpg

Tuon lisäksi tekeillä on vielä kaulakoru samasta langasta, se on puolivalmis ja välipingotuksessa..vähän jännittää mitä siitä lopulta tulee, kolme kertaa se tuli alotettuakin. Nyttenkin se tuntuu vähän suurelta ja toisaalta tylsältäkin, mutta siihen vois vaikka helmiä pistää koristeeks, samoin kuin tuohon rannekoruunkin vois kyllä laittaa.

Sitten sain tehtyä veljenpojalle omat kämmekkäät ja tilaushommana vauvantossut.
256955.jpg

Noi tossut on kyllä aivan ihanat :) Ohje niihin löytyi Erika Knightin kirjasta Neuleita kullannupulle. Aivan ihana kirja, yksinkertaisia ohjeita ja silti kauniita. Tai ainakin mun makuuni, joten pakko se oli tilata kun halvalla löytyi.. Vähän ne vielä näyttää yksinkertaisilta, mutta niitäkin kai voisi vähän vielä tuunata. On tossa ohutta nauhaa odottamassa testiä, mutta tiedä sitten..täytynee kysäistä pyytäjältä mitä mieltä on :)

Ja vielä: löysin uuden puolen itsestäni! Saatan osata ottaa ihan kivoja valokuvia, täytyy tosissaan ottaa tavaksi =)
256958.jpg

Kun eilen pääsin tuurauksesta pois, päätin käydä kuntosalilla saman tien (ei erityisen järkevää, nyt toi selkä vasta on kipeä!). Tie sinne kulkee padon yli, joten päätin kokeilla kuvaajantaitoja. Ihan kiva tuli vaikka itse sanonkin =)