Salaisen neuleystäväni viimeinen paketti saapui jo viime viikolla, erinäisten unohtamisten ansiosta pääsen vasta tänään kertomaan asiasta enemmän :) Omalle Snylleni lähti paketti vasta tiistai-iltana, joten siitä kertonen myöhemmin.

Ihania paketteja minulle lähetteli Maartsi! En ollut vielä blogiisi törmännyt, mutta nyt aion kyllä jäädä sitä katsastelemaan. Tekemäsi kortit olivat kyllä aivan uskomattomia, laitoin ne inspiraatiota tuomaan työpöydälleni :) Eipä kyllä ole valittamista muissakaan, tekemäsi laukku on kerännyt valtavasti ihailua ja kyselyjä. Se on aivan täydellisen värinen ja sangatkin ovat juuri sopivat. Huovutusvilloja en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta kaivoin jo kasan piparimuotteja esille. Ongelmana on ainoastaan sopiva alusta neulahuovutukseen, olen nyt käyttänyt vanhaa sohvatyynyä, mutta se kadottamani superlonpala taitaisi olla parempi.

Viimeisessä paketissa ollut huivi on todella kaunis, nämä kuvat taas...

1093004.jpg

1093003.jpg

Varmasti tulee tällekin käyttöä. Paketissa oli lisäksi merinosilkkilankaa, sekä silmukkamerkkejä. Silmukkamerkit tulevat tarpeeseen, niillä on minun kanssani taipumus vaellella ja löytyä odottamattomista paikoista. Kuten esimerkiksi eilen löysin yhden työpaikan pöydältä, oli ilmeisesti pudonnut taskustani ja ystävällinen siivooja oli sen sieltä poiminut.

Lopuksi vielä rajusti suurennettu kuva pienestä projektista. Lupasin tehdä kummitytön tilkkupeittoa varten joitakin 10*10 cm tilkkuja, tässä lähikuva ensimmäisestä. Muista tulee varmasti erilaisia, harvemmin maltan samanlaisia montaa tehdä :)

1093005.jpg