Nyt koitti loistava hetki siivota nurkista turhia tavaroita, muutamme tämän kuun aikana kerrostalosta pikkuiseen omakotitaloon. Tilaa tulee hieman lisää, oma ompelunurkkauskin taitaa löytyä. Eilen saatiin kasa pahvilaatikoita Äipältä, hieman jo pakkailua aloittelinkin. Tarkoituksena on jälleen saada ankaralla kädellä vietyä tavaraa kirppikselle tai kierrättää muulla tavalla, iso ongelma koituu laatikollisesta VHS-kasetteja! Lähemmäs sata _nauhoitettua_ kasettia, elokuvia lähinnä, on vienyt kaapissa tilaa. Pari kertaa ollaan kyllä sieltä kaivettu katsottavaa, mutta kyllä niiden aika alkaa olla ohi. Mitä niille pitäisi tehdä?

Kaapista löytyy parikymmentä "aitoa" VHS:ää, ne taidan viedä kirppikselle, josko joku tahtoisi..

Edellisestä muutostani on melko tarkkaan vuosi, silloin tuli muutettua huonosta suhteesta ensimmäiseen omaan (vuokra-)asuntoon, joten tavarat löysivät paikkansa nopeasti, kun sai tehdä oman päänsä mukaan =). Tällä kertaa en olekaan yksin (no, myönnetään, oli se jo vuosi sitten auttamassa muutossa ;) ja olen huomannut hänellä paljon mielipiteitä huonejärjestyksissä ja huonekaluissa. Viime viikolla hän kyllä oli pyynnöstäni/käskystäni puhelematta mitään, koska alkoi ärsyttää. En osaa yhden katsomisen jälkeen hahmottaa huoneiden kokoa tai muotoa tarpeeksi, jotta pystyisin kuvittelemaan mihin se meidän sohva mahtuisi tai sopiiko sänky sinne viistokaton alle vai ei. Eilen sitten katseltiin ja mittailtiin paikan päällä ja nyt on melkein kaikelle paikka.

Pesukone pitää vaihtaa, ei mahdu nykyinen uuteen paikkaan. Luulin tuon kapean päältätäytettävän olevan sopiva mihin vain, mutta ei..ja kaikilla muistamillani pesukonevalmistajilla näytti olevan vain liian suuria koneita. Nykyinen normimitta lienee 600*600, mikä on aivan liian suuri :( Electroluxilta lopulta löytyi kymmenen senttiä kapeampi ja samaten syvyydeltään kymmenisen senttiä pienempi kone, nyt harkitaan, että onko se hyvä vai katotaanko käytettyjä.

Sohvakin meni vaihtoon. Tällä hetkellä meillä on kolme sohvaa, kaksi pientä vuodesohvaa ja yksi iso kulmasohva, jonka ostin vuosi sitten. Vuokranantajat jättävät tuonne uuteen paikkaan sohvan ja kaksi tuolia, joten ihan näin montaa sohvaa ei tarvita. Äippä on tuosta kulmasohvasta pitänyt koko ajan, ja oli vähän juttua että se päätyisi sinne. Ne vuodesohvat taas ovat kumpikin yli kymmenen vuotta vanhoja, toisessa on todella ikävä nukkua ja toisessa taas ei oikein pysty mukavasti istumaan --> uusi vuodesohva on hankittava =) Viime viikolla sitten ostettiin uusi kulmavuodesohva, ruskea. Nykyinen kulmasohva on punainen, ja jos olisi löytynyt violetti niin sitten en olisi siitä edes luopumassa =) Mies ei oikein syttynyt ajatukselle violetista sohvasta, joten aluksi meinattiin ottaa beige, kuten se vuokranantajankin sohva on, mutta kaupassa päätinkin sitten että otetaan ruskea (toisella puoliskolla vain pieni sananvalta tässä asiassa tällä kertaa..:).

Sunnuntaina siis oltiin kirjottamassa vuokrasopimusta, lauantaina oltiin vähän toisenlaisessa elämän tapahtumassa: häissä. Pitkäaikaisin ystäväni meni naimisiin. Meillä on mennyt monta vuotta niin, että ollaan vain vähän oltu tekemisissä ja nyt tajusin häissä ettei kannata tätä enää jatkaa. Olin ainoa hänen puoleltaan joka ei ollut sukua (nytkin itkettää)! Voiko sitä ystävä enää selvemmin vihjata että tahtoo minun olevan osana hänen elämäänsä? Lupaan siis pitää enenmmän yhteyttä, varsinkin nyt kun muutetaan taas lähemmäs, vaikkei välimatkalla saisikaan olla väliä!