Läheisessä kaupungissa on tosiaan pitsiviikot meneillään, saas nyt nähdä kuinka paljon miestä ketuttaa kauppareissun jälkeen.. Se ketutus alkoi jo männä vuonna, kun vielä oltiin kaupunkilaisia, ehjiä katuja kun saa tuolta hakea. Yhtenä päivänä näin sähköisellä pyörätuolilla kulkevan lähes kaatuvan suojatietä ylittäessään, sen verran komeat urat oli _keskustassa_. Nyt siellä rakennetaan uutta kauppaa ja uusia tiesysteemejä samaan aikaan, ei ole mikään kaunis näky. Joka kauppareissu on pientä jännitystä, kun ei tiedä mistä mennä ilman että ottais pohja katuun kiinni. Siihen kun vielä lisätään pitsiviikkojen tuoma pieni lisäys kulkijoissa, niin ei ehkä hyvä seuraa. Onneksi vasta viikon huipentuma tuo ihmiset suuremmin kaduille, mutta silloin ei autolla sinne olekaan asiaa.

Pointtihan oli se, että sain pitsiset sukat sopivasti valmiiksi näin pitsiviikoille:

762721.jpg

 

762694.jpg

Ovat vaan kovin lämpimät..hameen ja avokkaiden kanssa voisivat silti olla sopiva vaatetus, jos mennään katselemaan kauppoja kun ne on yölläkin auki :D Aivan uskomatonta, kello on ykstoista ja _nää kaupat on auki_! Huhhuh.

Lanka on Novitan Marinea, halkeilevaa puuvilla-akryylia. Tykkään kutoa sukkani varpaista lähtien, joten ostin toisetkin puikot ja kudoin vuorotellen, ei tarvinnut jännittää langan riittämistä. Omasta päästä malli ja omista jaloista koko :)