Viikonloppuna sain peräti kahden paidan takakappaleet kudottua =) Ensimmäinen on raidallinen neulepaita, josta tulee ensimmäinen koskaan kutomani aikuisen ihmisen paita (hihattomia toppejahan ei tähän lasketa =)! Ja toinen on tulossa jollekin pikkuiselle, saa nyt nähdä minkä merkkinen lapsi kesällä syntyy..aion vielä tämän jälkeen kutoa myös hieman poikamaisemman paidan, värihän ei ole pienille lapsille vaarallinen, mutta nuo röyhelöt saattaa hieman hämätä:

442233.jpg

Ihan pikkuinen on kokoero :P Tuossa näkyy myös paidan toinen etukappale, sen sainkin jo tehtyä, ei tarvinnut kuin kerran kokonaan purkaa..on sen verran nopeatöinen etukappale, ettei harmita purkaminen. Siinä on sitäpaitsi sen verran kavennuksia ja lisäyksiä, että on helpompi aloittaa alusta kuin alkaa miettiä, että missäs kohtaa on mahtanut mennä pieleen. Tuo on siis vasemmanpuoleinen etukappale, oikeanpuoleisen purin eilen ensimmäisen kerran, kun oli siihenkin tullut pieni kahden sentin heitto mittaan..mutta, kuten sanottu, äkkiäkös sitä kutoo uudelleen. Sitten puuttuukin vielä hihat, ja niitä tehdessä pitää muistaa käydä ostamassa nelosen pyöröt, jotta saan tehtyä viimeistelyt niillä.

Todellakin, ollaan muuttamassa kerrostalosta pieneen omakotitaloon, ja sen kunniaksi olen antanut olohuoneen pöydän villintyä:

442249.jpg

Normaalisti inhoan sekaista olkkarin pöytää- Uudesta olohuoneesta yritin ensin kieltää koko pöydän olemassaolon..mutta sitten tuon viisaamman kanssa päädyttiin siihen, että jospa laitetaankin se sohvan viereen. Silloin pääsee vielä kulkemaan mukavasti ja on kuitenkin joku laskualustakin. Sitäpaitsi, kun laittaa pöydän siihen yhteiseen nojailunurkkaan, on se limulasi helpommin saavutettavissa kuin edessä olevalta pöydältä. Aina kauhea vähti, kun toinen tahtoo välillä juoda ja itsellä on niiiin hyvä asento =)

Haettiin tosiaan viikonloppuna uusi pesukone Helsingistä, samalla reissulla pääsin sitten Ikeaan. Mies ei ollut ennen Ikeassa ollutkaan, eikä ainakaan kysyttäessä sanonut mitään traumoja tulleen tästäkään reissusta. Kummasti auttoi se, että olin jo etukäteen katsonut mitä tarvitaan, ei sitten siellä tarvinnut pähkäillä..paitsi korien kanssa. Olin vähän mittaillut sohvan alusta ja portaiden alle jäävää koloa, ajattelin että niihin voisi jotkut sopivat korit ostaa. Kaupassa Mies sitten kysyi, että mitä ajattelin niihin laittaa? Sinne jäivät korit..ehkä joskus myöhemmin. Pari lamppua ostettiin, lakanat ja yhdet verhot joiden kohtalo on vielä avoin. Huonekalujen kokoamistarpeeseen ostin itselleni myös yksinkertaisen kukkajalan, yhteensä yhdeksän osaa. Ikea-laadulle uskolliseen tyyliin halpa ja yksinkertainen kukkajalkani keikkuu koskei ole samanmittaiset jalat..mutta pikku juttuhan tuo, kyllä mä sen äkkiä korjaan, kunhan vaan ehdin =)