Essumekko valmistui kyllä eilen, mutta muistin vasta tänään töissä, etten ottanut kuvia..No, onni onnettomuudessa, tänään kotiin tullessa aurinko paistoi joten otin ulkona kuvat:

655015.jpg


655030.jpg


Helppo homma! Tai no..yläosan ja helman yhdistäminen ei ollut ihan lastenleikkiä. Ensimmäisellä kerralla jouduin purkamaan ensin pienen pätkän, kun vyötärönauha oli yhdestä kohdasta kaksinkerroin. Sen kun korjasin ja käänsin työn, niin huomasin ettei ne olleetkaan olleet oikeat puolet vastakkain, yläosa oli väärinpäin --> koko sauma auki. Toinen kerta menikin sitten jo paremmin. Kunnes huomasin, ettei tuota etu- ja takaosaa ollutkaan tarkoitus laittaa vyötärönauhalle vieri viereen, vaan siihen jätetään väli...Uudestaan. Kolmas kerta meni todella hyvin, siisti kuin mikä, en vaan sitten muistanut jättää takareunoihin päärmäysvaraa :/ Se hoitui onneksi vain pienellä purkamisella, eihän niitä poimuja nyt niin paljoa siellä takana tarvita :)

Hirvittävä määrä kärsivällisyyttä löytyi jostakin! Vai johtuneeko siitä, että on tuo kummityttö sen vaivan arvoinen :)) Eikä nuo poimutukset mitään mahdottomia ole..suorat tikkaukset sen sijaan, huh huh!

Malli on viimevuotisesta kesä-SK:sta eli 6-7/2006, perinnemallinen essumekko. Toivottavasti kelpaa kummitytölle :)

Napsin vielä tuosta meidän pihakasvista kuvia, kun on niin kauniin värinen:

655012.jpg

655011.jpg
Isoja ihania kukkia :D