Vauvoille on sitten ihana kutoa! Tulee äkkiä valmista ja pikkuiset vaatteet on niin suloisia että..varsinkin tossut on kivoja. En tiedä kyllä miten kivoja nämä käytössä on, toivottavasti ei kuitenkaan ihan turhia :)

Näiden tossujen malli on jo ennestaan tuttu, se löytyy Erika Knightin kirjasta Neuleita kullannupulle. Lankana tällä kertaa Novitan Wool, ja puikkoina kolmosen bambut. Myssyn ohje löytyi Pirkasta, sama lanka ja puikot kuin tossuissakin.285408.jpg
 Yhteensä näihin meni vajaa yksi kerällinen Wool:ia, jäljelle jääneestä pätkästä ei kyllä enää mitään saa tehtyä =)

Tänään ajattelin vielä saada valmiiksi veljen vielä syntymättömälle lapselle tekemäni lahjan, se on kuitenkin vain viimeistelyä vaille valmis. Senkin ohje löytyi tuosta Knightin kirjasta, tekeminen oli muuten ihan mukavaa, mutta todella monta kertaa jouduin purkamaan ja soveltamaan..mutta siitä kuva myöhemmin, sitten kun on lahja annettu! Eli ihan näinä päivinä :)

Itsenäisyyspäivänä on yhdet ristiäiset, eikä mulla vielä ole sinne lahjaa..taidan tekaista tuollaiset tossut sinnekin. Joillekin on niin vaikea tehdä mitään, varsinkin kun tuntuu ettei mikään ole ennenkään vastannut vaatimuksia..mutta kai sitä vielä voisi yrittää.

Sitten on vielä yhden kastemekon kirjailu odottamassa, sille on pari viikkoa aikaa varattuna, mutta parempi olisi että tänään aloittaisin :) Lanka on valmiina ja mekko paikalla, vielä kun osaisin kauniisti kirjoittaa..

Niin, sain viimein töitä!! Se englanninkielinen haastattelu meni mitä ilmeisimmin hyvin, koska soittivat töihin!! Ja musta kun tuntui, ettei ne edes kyselleet mitään olennaista..