Vähän myöhässä tulee tämä äitienpäiväkortti, mutta parempi kai myöhään..valitettavasti (?) on taas samaa sarjaa aiempien kanssa:588172.jpg

Kätevän kiireratkaisun sain sentään tämän kanssa aikaan, olen joskus ostanut sydämenmuotoisia PostIt-lappuja joista nappasin tähän yhden. Koska muistin koko kortin tekemisen vasta euroviisujen aikaan, oli vähän pakko oikaista pari mutkaa =) Yhä vain tuo nalle-leimasin on lempparini, se on jotenkin niin hirmuisen suloinen! Hyvä puoli sen kanssa pelaillessa on ollut se, että nyt pystyn mielessäni suunnittelemaan kortin ulkonäköä, eikä tehdessä tarvitse enää miettiä muuta kuin kortin väriä ja niitäkin voi sovitella mielessään.

Askarteluhuoneessa räjähti. Tarkoituksena on ollut siivota ja järjestää kaikkea sitä rompetta mitä on kertynyt, mutta aina loppuu laatikot ja aika kesken. Kirppiskäynnin tuloksena sain sentään yhden toimivan ratkaisun aikaan:

588170.jpg

Vanhasta lehtitelineestä väkertelin rautalangalla itselleni paperitelineen =) Spraymaali vain ei oikein pysy paikoillaan, joten siksi seinässä suoja.