Pitkän ja kylmän viikon päättää lyhyt ja yhä kylmä perjantai. Nyt on jo kolmas linja-autolla kuljettu viikko takana ja vieläkin jaksan olla iloinen sen takia. Inhottavinta ehkä on se, että kylmyyden vuoksi pitää kaulaliina vetää silmiin asti ja matkalla toimistolle ehtii hönkiä ripsivärit suttuisiksi..mutta silti, ei se ole ollenkaan niin ärsyttävää, kuin auton jähmeys ja se tosiseikka, että kahdenkymmenen kilometrin matkalla se ei ehdi sisätiloista lämmetä vaikka kuinka olisi ollut johdon päähän kytkettynä ensin, ei näillä pakkasilla, ei!

Tänään aion kyllä lähteä aikaisemmin töistä, tää parakkitoimisto on uutena kauheen kaunis, mutta ei täällä erityisen lämmintä ole. Lattianrajassa on todella kylmä, joten välillä pitää tehdä virityksiä saadakseen jalat lämpimäksi..kuten vaikka laatikoston avulla jalat nojaamaan patteriin, vähän ajan päästä on lämpimät kengät ja taas tarkenee hetken aikaa =)

Pupu sen sijaan kotona viihtyy juurikin lattianrajassa, olkkarin pöydän alunen on Ellin reviiriä. Liikaa ei saa rampata pöydän ohi, jossain vaiheessa menee pupulta hermot ja saat tassusta..ja joskus hampaistakin :P Taustalla näkyy muuten todella pienenä semmonen kiva puuhapallo. siihen voi laittaa pieniä namuja, jotka sitten putoilee aukosta jos osaa oikein tönästä. Oli "pakko" hommata jotain muuta potkittavaa pupulle kuin roskis, aika hyvin on myös toiminut! Tosin, jos ei ole namuja jäljellä, on roskis taas ykkösvaihtoehto :D

369441.jpg