Nyt tuli tehtyä sellainen työ, että kaipaan vähän mielipiteitä. Sedän opetuksessa tein tämän rannekkeen, jonka ajattelin antaa pomolle läksiäislahjaksi. Kysymys kuuluukin, että kehtaanko tätä antaa..
832417.jpg

832420.jpg

832423.jpg

Siitä tuli hieman suttuinen, joten täytynee käydä vielä kokeilemassa, josko kiillotus parantaisi. Mutta onko se vähän hölmö lahja? On erittäin todennäköistä, etten enää koskaan tähän ihmiseen törmää, joten ei sen ainakaan tarvitse minun mielikseni sitä pitää :)

---------------------

Kävin tänään sellaisessa käsityöliikkeessä, josta olen käynyt kerran ennen ostamassa ristipistotyötä varten lankaa. En muistanut ollenkaan, että oliko siellä lainkaan lankoja, joten ajattelin käydä vilkaisemassa. Oven ulkopuolella oli löytökori, jossa oli sekalaisia lankoja euron kerä, joten muun muassa nämä tulivat mukaan:
832412.jpg

Lisäksi yksi kerä Sny:lleni, en kehtaa tähän laittaa kuvaa :P Sisällä olikin sitten paljon sellaisia lankoja, joista en ollut kuullutkaan, eivätkä hinnat tuntuneet pahoilta. Nämä puuvillalankakerät sain  kahdella eurolla kerä, väri on aivan ihana, sellainen metsänvihreä!
832409.jpg