Kuun vaihteessa saimme viimein avaimet omaan taloomme, joten ei liene ihme, että työtahti on entisestäänkin hidastunut. Talo vaatii paljon uudistusta vaikka onkin vasta parikymmentä vuotta vanha. Komeroita on revitty pois, seiniä kaadettu, tulvaongelmia nähty (lämminvesivaraajassa on todella paljon vettä, varsinkin jos sen alla oleva viemäri on tukossa :/ ). Vielä pitää repiä tapetteja ja lattioita, mutta voiton puolella ollaan repimisessä.

Eilen tyhjensin sisäsaunassa olevan vesipadan (miksi sisäsaunassa tarvitaan vesipataa, suihku on kuitenkin heti oven takana?) hienosti pitkän puutarhaletkun avulla. Voisi muuten kuvitella, että kannattaisi ensin tyhjentää vesipata ja sitten vasta kaakelit seinistä ja lattiasta, eikö? No, pata oli siis tyhjennettävä kaiken sen rakennusjätteen yli. Onneksi ulko-ovi oli vain parin metrin päässä ja romurikkaalta pihalta löytyi useampia puutarhaletkuja. Letku täyteen vettä, toinen pää pihalle ja toinen pataan. Hienosti tyhjeni ja sain minäkin ihanan oivaltamisen tunteen :)

Kaiken tämän pikku puuhailun ohella olen jopa saanut lyhyen sinisen cardin valmiiksi. Ohje on Garnstudion lyhyt sileäneuleinen takki. Kaunis malli ja helppo tehdä, ajattelin palata tämän ohjeen pariin toistekin.

1493839.jpg

Tarkkasilmäiset huomaavat roikkuvan langanpään, vielä jotain on siis tekemättä...laitoin Ravelryyn kuvan sivusta ja takaa myös, täällä nuo kuvat ovat kovin epäselviä. Tarkkasilmäisetkään eivät huomaa hirvittävää sekasotkua taustalla, eiväthän?