Nyt kun löytyy askarteluhuone ja -pöytä, on tullut välillä leikattua kortteja. Koska pöytä on kuitenkin astetta parempi, niin olen leikkuualustana pitänyt yleensä sanomalehteä. Viikonloppuna sitä tuparikorttia tehdessä kävi kuitenkin niin, että se sanomalehti oli aivan liimainen ja muutoinkin epämiellyttävä, joten päätin päivittää välinevarastoa ja hankkia ihan oikean leikkuualustan. Sain isukilta valmistujaislahjaksi ladattavan lahjakortin kirjakauppaan, enkä ole ehtinyt siitä vielä kaikkea käyttää, siksi siis livahdin eilen ruokaostosten jälkeen omille teilleni.

Kirjakaupassa pitää aina tehdä sama vakiokierros; esittelypöytien tarjoukset -> käsityöosasto -> alenurkkaus -> käsityöosasto -> lehtihylly. Vasta tämän tuloksettoman kiertelyn jälkeen muistin etsiskellä leikkuualustaa, joka löytyikin piilotettuna kahden hyllyn väliin. Hinta oli passeli ja alusta kehui olevansa itseparantuva, joten se kainalossa menin vielä uudelleen käsityöosastolle. Tällä kertaa käsiini osui uusi kirja erikoisista lastenvaatteista, pienen selailun jälkeen se tuli kotiin kanssani =).

522984.jpg

Kati Rapian ja Mari Savion Juju - Erilainen lastenvaatekirja. Tykkään! Ohjeet ovat yksinkertaisia ja kauniita, juuri muhun vetoavia!

Ehkä aloitan tästä tunikasta..522986.jpg

Tai tästä kietaisupaidasta..

522991.jpg

Takakannessa näkyy vähän paremmin mitä kaikkea tästä löytyy:

522985.jpg

Sitten, kun mulla on omia lapsia, ne joutuu/saa kyllä kulkea tämän tyylisissä vaatteissa. Ei ehkä kuitenkaan kokovalkoisissa, ei mulla ihan niin ruusuista kuvaa lapsista ole =).

522989.jpg

Kaikista vaatteista löytyy myös in action-kuva, ja niistäkin löytyy jujuja. Ensi vilkaisulla en nähnyt mitään ihmeellistä siinä, että neljä-viisi -vuotiaat lapset mahtuu istumaan pienen kasvihuoneen hyllyille..

522990.jpg