..mutta periaatteet käy taas toteuttamisen tielle. Mulla on semmonen pienimuotoinen periaate noiden käsitöiden suhteen, että yritän tehdä vain yhtä työtä kerrallaan. Oon ehkä siitä maininnutkin, joulukorttien tekoaikaan kaikki muut työt pysyttelivät syrjässä, ja kortit valmistuivat nopeammin. Ongelma syntyy, kun on käsissä työ, josta ei oikein pidä, mutta joka on kuitenkin tehtävä. Sen tekeminen on kuitenkin hirvittävän hidasta ja epämiellyttävää, joten ärtymys kasvaa pikkuhiljaa..

Tällä hetkellä työn alla siis erittäin yksinkertainen huivi, mutta lanka ei sovi käsieni kanssa yhteen ollenkaan. Mulla taitaa olla peruskuivat kädet, sillä vaikka rasvaisin käsiä, niin silti lanka tuntuu jäävän koko ajan sormenpäihin kiinni, todella inhottavan tuntuista! Tehtävä se silti on..

Mutta niistä suunnitelmista =) Carita:lta ostin kasan puuvillalankoja:

348644.jpg

Tämä paita on nyt ehdokkaana, odottaa vain rohkaistumistani tuon kielen suhteen..vähän jännittää ryhtyä kutomaan eri kielellä, kun ei aina ymmärrä suomenkielisiäkään ohjeita. Tosin suomenkielisissä ohjeissa on iso ero siinä, mistä niitä katsoo. Suurin osa Ullan ohjeista on selkeitä, mutta käsityölehtien ohejiden kanssa on monta kertaa tullut tenkkapoo..aina olen kyllä syyttänyt kirjoitusvirheitä =)

Ja sitten uuttta aluevaltausta: ompelu! Olen vältellyt ompelemista jo vuosia, koska kärsivällisyyteni ei ole oikein riittänyt ompelukoneen vieressä istumiseen..ja koska tähän asti olen ollut aivan liian kunnianhimoinen ja suurudenhullu pystyäkseni valitsemaan helppoja ohjeita ja kankaita. Mutta nyt on t yön alla niin perusvaate kuin olla ja voi: suorat jumppahousut. Äidin opastuksella pääsin maanantaina jo puoleen väliin, jahka kerkiän, käyn tekemässä ne loppuun. Maanantaina tutustuin myös vanhaan koneeseen, jonka aion tuoda mukanani kotiin..ei se tee kuin suoraa ja siksakkia, mutta eiköhän nillä ole ihan hyvä aloittaa!

Tässä kuvassa on kankaankappaleita, jotka vaativat päästä mukaani:

348659.jpg

Vaikka en olekaan juuri ommellut, pääsevät kankaat välillä mukaani odottamaan muodonmuutosta..varsinkin tuo tummansininen kangas tahtoo valmistua, en vain tiedä vielä tarkkaan, että mitä siitä tekisi..jonkinlainen laukku ehkä?

 

Muoks. Mulla lienee paha indentiteettikriisi, kun ei tunnu löytyvän sopivaa sivupohjaa..tämä tuntuu  nyt aika hyvältä, mutta pitänee opetella itsekin näitä tekemään =) Ja löytyy tuolta Tiian sivupohjista!