Nyt kyllä vähän hävettää, sain ensimmäisen sny-pakettini, lähetettävä paketti on vielä levällään..mutta melkein valmis joka tapauksessa :)
Kuoren sisällä oli paketti:
842020.jpg

Paketin päällä kortti:
842031.jpg

Ja paketissa ihanuuksia:
842035.jpg

Suklaa paineli suoraan jääkaappiin jäähylle, on ollut melko tuskaisen lämmin päivä. Aamulla kun lähdin töihin, pistin kunnolla vaatteita, kun meinasin sängystä noustessa jo jäätyä (22 astetta näytti muuten sisälämpömittari, mä taidan kuolla kylmyyteen tänä talvena..) ja töistä lähtiessä istahdinkin sitten ikiomaan punaiseen saunaan..joka ei sitten meinaa edes tuolla neljänkymmenen kilometrin matkalla jäähtyä.
Reilun kaupan tuotteet kiinnostavat, on tullut tavallista teetä ja banaaneja ostettua tuon merkin kanssa, mutta nämä ovat uusia tuttuja!. Pistänen illemmalla teeveden kiehumaan ja testaan ainakin tuon teen :P

Kortti on todella hieno ja käsiala ihanaa :) Pientä ja kaunista, siitä tulee ainakin yksi taitava käsityöihminen mieleen. Seuraavaksi kai kaivan käsialakirjan tuolta kätköistä.. Kortti päätyy kyllä isnpiraation lähteeksi työpöydälle, jotta uskaltaisin tehdä vähän monimutkaisempia töitä välillä.

Tuo bambulanka on todella ihanan tuntuista, täytyy ryhtyä metsästämään sopivaa huiviohjetta sille (Snyn vinkistä, kieltämättä olisi kyllä kauniille huiville tarvista).

Liityinpä muuten tuohon 10%-projektiin.
 842075.jpg
Vaikka eipä mulla taida hätää olla noiden lankojen kanssa, reilu 6 kiloa niitä "vain" oli. Omasta painosta pitäisi pudottaa semmoset seitsemän kiloa, eli enemmän kuin langoista. Tiedän kyllä, etten ole erityisen lihavakaan, mutta tällä pääsisin sentään siihen suositeltuun painoindeksiryhmään. Ja tämä voisi olla se sopiva yllyke, jolla saisi säännöllisen liikunnan pidettyä sekä vähän vieroitettua itseä noista herkuista. Harvemmin syötynä ne maistuu sitä paitsi paremmalta :) Vähän kyllä nolottaa olla mukana, kun on niin vähän lankoja..