10%-projektin merkeissä olen saanut pieniä muutoksia aikaan omissa syöpöttelyissä. Mieskin on joutunut "kärsimään", sillä sipsit jäivät kauppaan. Suklaata on hiukan syöty, mutta sehän on jo todettu terveelliseksi :) Vaakamme on mekaaninen, joten kovin tarkkaa tulosta se ei anna. Kyllä se silti tuntuu tippuvan..onhan se tuntuma jo tärkeää :) Saattaa kyllä johtua tiistaisesta viisaudenhampaan poistosta, ei viitsi ihan jatkuvasti olla napsimassa välipaloja. Banaaninkin syöminen teki vaikeaa, kun ei suu avaudu :D

Lankapuolella menee huonosti, kaupasta tarttui 100 g luonnonvalkoista suvia mukaan ja eilen illalla kävin Äipän kätköllä, kun oli saatava sopivaa lankaa säärystimiä varten..ne säärystimet pitäisi tehdä tänään valmiiksi, sillä niille on tarvetta! Tai ainakin toinen, sitten pääsisi kokeilemaan, että sopiiko ne tuohon vaatekokonaisuuteen mikä oli mielessä lauantaita varten. Jos ei sovi, niin sitten on mentävä perjantaina kiireen vilkkaa ostamaan uudet kengät (voi itku..:).

Pyysin huomisen vapaaksi, koska menemme illalla katsomaan esitystä. Epäilen, että menee vähän myöhään sieltä kotiutuminen, joten siksi vapaa aamu. Perjantai-illalla lähdetäänkin sitten reissuun kohti Ruotsia, sieltä tullaan vasta sunnuntai-illalla. On jo ikävä kotiin.