Viime viikolla kuljin pitkästä aikaa kauppareissulla lehtihyllyn ohi ja sain ilokseni nähdä Moda-lehden tarjouksen; kaksi lehteä yhden hinnalla. Ostettavahan se oli, eikä kyllä kaduta! Joululehdestä löytyi yksi joululahja, joka on jo puikoilla ja siitä edellisestä numerosta tällainen huivi:

1064127.jpg

Tai pikemminkin mallikerta on ohjeesta, tein vain kaksi toistoa. Lankana käytin Sny:ltäni saamaani Just Bamboo-lankaa. Oli todella kiva kutoa, langanpäättelyssä meinasi vain mennä hermot. Kanavaneulat kun ovat hukkapiilossa, niin käytin terävää neulaa. Tuo nauhamainen lanka ei ole ihan helppo päätellä...tai sitten en vain osaa :) Kahdesta kerästä tuli oikein hyvänpituinen huivi, noin 120 cm.

Kvuio on oikein kaunis, mutta aloin tuossa epäillä, että se taitaa olla tuota usein mainittua "feather and fan"-kuviota, jota en kylläkään itse ole kokeillut, en siis ole aivan varma.

Hauska juttu tuon joululahjaneuleen kanssa muuten. Etsiskelin ohjeessa mainittua lankaa netistä, mutta ainoa suomalainen kauppa jossa se mainittiin, kertoi myös ettei heillä ole sitä varastossa. Lankaa tilataan kyllä asiakkaan tarpeen mukaan, mutta hinnan päälle tulee 10 euroa postikuluja! Mielestäni hieman liikaa...joten soitin läheiseen teeteen lankoja myyvään liikkeeseen ihan vain kokeillakseni onneani ja kas, siellähän sitä oli! Paidan takakappale on jo yli puolen välin, reippaasti edistyvää mallia :)